Corturi containere

corturi containere TC606-asphalt1-1
corturi containere TC606-construction-site-1
corturi containere TC1012-3x-silo-walls-1

Adăpost, oriunde în România

Ai nevoie de un adăpost urgent pentru materiale sau de un spațiu de stocare ferit de soare sau precipitații? Ai nevoie de un cort de containere.

Livrăm corturi containere oriunde în țară. Alege dimensiunile sau consiliazăte cu echipa noastră de peste 40 de experți în containere pentru a lua decizia corectă!

Protejează ce e important

Folosind un cort-container poți să adăpostești materiale, utilaje sau angajați de soare, vânt și precipitații. Corturile pentru containere reprezinta un adăpost pentru șantiere deosebit de util!

Asamblarea cortului container este ușoară, trebuie să pozitionati două module paralele unul cu celălalt și montați copertină între ele.

ECONOMIEDE CE NOI?

Ce e mai bun decât un cort de container? Răspunsul corect este un cort de container la prețuri accesibile. Pentru că lucrezi direct cu producătorul ai accesul la prețuri mici. Economisește!

Prețuri mici, calitate înalta. Experții în containere și corturi containere îți oferă produse de calitate, atenție la detalii și experiență adunată în 10 ani de experiență în domeniu.

corturi containere TC806-shelter-closed-front-1024x576
corturi containere TC1012-front-complete

CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂDE CE NOI?

Îți oferim experiența noastră de peste 10 ani în domeniul corturilor de containere. Am consultat mulți clienți și am rezolvat multe probleme. Te ajutăm cu proiectarea, producerea și livrarea la termenul stabilit a containerelor și a corturilor de containere în toată țara.

SPECIFICAȚII TEHNICECONTAINERE DE LOCUIT

Structura metalică este fabricate din:
– Țeavă ZINCATĂ 3 mm DX51 Z140

Acoperișul și pereții sunt formați din:
– Prelată HDPE 330gr/m2

corturi containere TC403-heavy-duty-industrial-grade-1024x576

Lucrează cu experții

First Container